Bel voor een afspraak: 058 - 257 2222 info@kapsalon-it-waed.nl
  • Online afspraak maken
  • Keune Ambassador
  • Partner Stichting Haarwens
  • Op afspraak

Maak kennis met kapsalon it waed in Stiens

In 2011 hebben wij onze deuren geopend in het pand aan it Hynstewaed te Stiens.. De naam van de kapsolon ‘It Waed’ is afgeleid van it Hynstewaed. Dit is de weg, die vroeger bij de zuidergracht van de unia-statie langs liep en waar de paarden destijds door het ‘waed’ liepen om te drinken, voordat ze op stal kwamen.

Zowel dames, heren als kinderen kunnen bij ons terecht voor onder andere knippen kleuren en/of permanenten. Alles voor een vriendelijk tarief. Door uitsluitend op afspraak te knippen proberen we lange wachttijden te vermijden en kunnen we elke klant de persoonlijke aandacht geven die ze van ons verwachten. Dit alles uiteraard onder het genot van een bakje koffie en een eerlijk advies!

Kapsalon en schoonheidssalon onder één dak in Stiens

In hetzelfde pand is ook schoonheidssalon Moai gevestigd. Geregeld organiseren we gezamenlijke activiteiten en bieden we structureel de mogelijkheid tot een verwenarrangement. Oftewel een schoonheidsbehandeling in combinatie met een hairstyling. Een gezellig en vooral ook relaxt uitstapje. Alles over onze samenwerking en schoonheidssalon Moai lees je hier.

Keune Ambassador

Sinds Oktober 2016 zijn wij geselecteerd als Keune Ambassador, een onderscheiding die staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken 100% met Keune producten en worden regelmatig getraind om nog beter te worden in knippen, kleuren en advies geven.

Knippen voor Stichting Haarwens

Wist je dat wij aangesloten zijn bij Stichting Haarwens? Veel kinderen die als gevolg van een medische behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Wij helpen om deze wens te realiseren, zodat deze kinderen een pruik van echt haar kunnen dragen.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons team, de salon of direct een afspraak maken? Het kan allemaal op onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze salon.

Graag tot ziens in kapsalon ‘It Waed’ te Stiens!

Moderne kapsalon foar man, frou en bern!